Ülkemizin en önemli kamu kurumlarından olan ve Maliye Bakanlığının yıl içerisinde atamaya en çok izin verdiği Sağlık Bakanlığı bu sene 56 bin memur alımı gerçekleştirecek olup 56 bin memur alımının müjdesi Sağlık Bakanı Ahmet Demircan tarafından da kamuoyuna duyurulmuştu.

Buna göre Sağlık Bakanlığı 56 bin memur alımının hangi tarihte yapılacağı merak ile beklenirken geçtiğimiz gün MHP Antalya Milletvekili Ahmet Selim Yurdakul önemli bir açıklama yaptı ve 56 bin memur alımının ilk atama tarihi duyuruldu. Peki ilk atama ne zaman yapılacak?

İLK ATAMA MART AYINDA YAPILACAK!

MHP Antalya Milletvekili Ahmet Selim Yurdakul tarafından yapılan açıklama Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ile görüşme yaptıklarını ve yaptıkları görüşme de  56 bin memur alımı konusunda ilk atamanın Mart ayında yapılacağı müjdelendi. Buna göre atamaların iki hafta sonra kademe kademe yapılması bekleniyor.

HANGİ BRANŞLARDA ATAMA YAPILACAK

Sağlık Bakanlığı toplam 56 bin memur alımı gerçekleştirecek. Peki hangi branşlarda alım yapacak? Buna göre MHP Antalya Milletvekili Ahmet Selim Yurdakul tarafından yapılan açıklama da sağlık branşlarındaki kıymetli kardeşim ifadesi kullanıldı yani 27 bin kişilik memur alımı için ilk kademe atamasının yapılması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim