Sağlık Bakanlığı açık pozisyonları için personel alımı yapmaya devam ediyor. FETÖ'cülerin meslekten ihraç edilmesi ile Sağlık Bakanlığında oluşmuş ve acil doldurulması gereken kadrolar için personel alımı yapılacak. Sağlık Bakanlığının bu sene 12 bin 500 kişilik personel alımı yapacağı belirtilmişti.

Sağlık Bakanlığı cephesinden yapılan açıklama ile 12 bin 500 kişilik personel alımının Mayıs ayında yapılacağı belirtilmişti ancak Mayıs ayının son gününe gelmemize rağmen halen 12 bin 500 kişilik personel alımı ilanı yayımlanmadığı gibi ilan hakkında duyuru da yapılmadı peki alımlar ne zaman yapılacak.

ALIMLAR NE ZAMAN YAPILACAK

Mayıs ayında Sağlık Bakanlığının alım yapacağı 12 bin 500 kişilik atamanın en azından bir kısmının yapılması bekleniyordu fakat her hangi bir atama yapılmadı ve duyuru da gelmedi. Buna göre atamaların ileri bir tarihe ertelenmiş olabileceği belitiliyor. Peki alımlar Haziran ayında yapılır mı?

HAZİRAN AYINDA ATAMALAR YAPILIR MI

Sağlık Bakanlığının boşalan ve acil doldurulması gereken kadrolar için 12 bin 500 kişilik atamanın yapılaması bekleniyordu. Alımların hızlı bir şekilde tamamlanacağı belirtildiği için atamaların kısa zamanda yapılması beklenmekteydi ancak ilan yayımlanmadı. Şu anda yer hangi bir tarih verilmedi fakat adaylar Haziran ayından umutlu görünüyor. Haziran ayı içerisinde Sağlık Bakanlığının 12 bin 500 kişilik atama ilanını kamuoyuna duyurması ve ilana başvuru sürecini başlatması beklenmektedir.

TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim