Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanlığı cephesinden yapılan açıklama ile kadroların Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezine gönderildiği 7 Haziran 2017 - 13 Haziran 2017 tarihlerinde de adayların tercihleri alınacağı belirtilmişti.

Bugün Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan ve Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile duyurulan bildiri de Sağlık Bakanlığı 12 bin 500 kişilik personel alımına ilişkin düzeltme bildirisi yayımladı. Peki Sağlık Bakanlığı 12 bin 500 personel alımı düzeltme bildirisi neleri içeriyor neler değişti?

BAZI POZİSYONLAR İÇİN DUYURU YAPILDI

Sağlık Bakanlığı cephesinden yapılan açıklama ile Odyolog, Perfüzyonist, Dil ve Konuşma Terapisti ile Sağlık Fizikçisi pozisyonları için müracaat edecek adaylara önemli uyarı mesajı verildi. Buna göre Odyolog, Perfüzyonist, Dil ve Konuşma Terapisti ile Sağlık Fizikçisi pozisyonlarına başvuru yapacak ve lisansüstü eğitim görmekte olan adayların 12 Haziran 2017 tarihine kadar Devlet Personel Başkanlığına şahsen müracaat etmesi gerektiği belirtildi.

Odyolog, Perfüzyonist, Dil ve Konuşma Terapisti ile Sağlık Fizikçisi pozisyonlarına daha önce Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile müracaat etmiş olan adayların yeni bir başvuru yapması gerekmek olmadığı belirtilmiş olup yine Odyolog, Perfüzyonist, Dil ve Konuşma Terapisti ile Sağlık Fizikçisi pozisyonlarından hariç diğer pozisyonlara başvuru yapacak olan adayların da Devlet Personel Başkanlığına değil ÖSYM'nin sitesinde başvurularını yapması gerektiği belirtildi.

SAĞLIK BAKANLIĞI 12 BİN 500 PERSONEL İLANI TIKLAYINIZ

12 BİN 500 PERSONEL KADROLARA GÖRE ATAMALAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim