Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesinde görevlerine devam etmekte olan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi PTT'nin geçtiğimiz sene KPSS puanı ile sözleşmeli personel alımı yapması ve mülakatlar düzenlemesinin ardından Danıştay tarafından personel alımları durulmuştu.

Bu sene Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi İnsan Kaynakları aracılığı ile yeni bir duyuru yapılmış ve ilgili duyuru ile personel alımı yönetmeliğinin kaldırıldığı belirtilmişti. Buna göre Resmi Gazete aracılığı ile yeni bir duyuru yayımlandı ve sözleşmeli personel alımı yönetmeliğinin kaldırıldığı belirtildi. Peki detaylar nedir ve nasıl bir açıklama yapıldı.

DETAYLAR NEDİR?

Resmi Gazete aracılığı ile yapılan açıklama da Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi hakkında duyuru yapıldı ve açıklama da PTT'nin idari hizmet sözleşmeli personel alımı yönetmeliğinin kaldırıldığı belirtildi. Buna göre açıklama aşağıda verildiği şekilde yapılmıştır.

Madde 1 - 10 Eylül 2013 tarihli ve 2013/5383 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketinde Çalıştırılacak İdari Hizmet Sözleşmeli Personel Hakkında Yönetmelik yürürlükten kaldırılmıştır. 
Madde 2 - Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer. 
Madde 3 - Bu Yönetmelik hükümlerini Bakanlar Kurulu yürütür.

Editör: TE Bilisim