2017 yılına girilirken pek çok kişi saldırı eylemlerinin olabileceğini beklemekteydi ve düşünüldüğü gibi İstanbul'da yıl başı gecesi saat: 01.15 surlarında yapılan saldırı nedeni ile 39 kişi yaşamını yitirirken olay yerinde 60'tan fazla kişi de yaralanmıştı. Reina saldırısının ardından Türkiye harekete geçti ve yurt genelinde Ebu Muhammed El Horasani kod adlı şüphelinin yakalanması için operasyonlar yapıldı. Ancak gelen ihbarların pek çoğu asılsız çıktı fakat yinede Emniyet Genel Müdürlüğü operasyonlarını kesmeyerek  Ebu Muhammed El Horasani kod adlı 39 kişinin hayatını yitirmesine sebebiyet veren teröristin yakalanması için incelemelerine devam etti. Sonunda operasyondan başarılı sonuç ile ayrıldı.

Reina Saldırganı Yakalandı!

İstanbul'da olup olmadığı net olarak bilinmeyen ve günlerce basından düşmeyen Reina saldırganı İstanbul'da olduğu öğrenildi. Ekipler Esenyurtta olduğunu öğrendiği teröristi yakalamak için bölgeye operasyon yapıldı.

Operasyon istendiği gibi gitti ve yıl başı gecesi İstanbul'ad 39 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan Reina saldırganı yakalandı. Yakalanan şahıs göz altına alınırken ifadesinin alınması ile birlikte Türkiye üzerinde yeni yapılacak olan bombalı eylemler öğrenilmeye ve engellenmeye çalışılacaktır.
Editör: TE Bilisim