Bilindiği üzere geçtiğimiz seneden beri taşeron işçilere kadro verilmesi konusu gündem başlıkları arasında yer almakta olup en çok tartışılan konular arasında yer almaktadır. Referandumdan önce bir milyona yakın taşeron işçi kadro beklerken malesef beklenen sonuç çıkmadı ve taşeron işçilere kadro verilmedi.

Referandumdan sonra görüşmelerin yapılacağı konusunda basında haberler yer alırken referandum sonrasında hükümetten taşeron işçilere kadro verilmesine ilişkin açıklama beklenmekteydi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu merak ile beklenen taşeron işçilere kadro açıklama yaptı. Kadro veriliyor mu? Kadrolar ne zaman verilecek?

ÇALIŞMALARI HÜKÜMETE GÖNDERİYORUZ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu yaptığı açıklamasında çalışmaların olgunlaştırıldıktan sonra konunun hükümete gönderileceğini duyurdu. Buna göre çalışmaların deavm ettiği öğrenilirken ilgili çalışmalar tamamlandıktan sonra konunun hükümete taşınacağı belirtilmiş oldu.

Yine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu yaptığı açıklamasında haftaya pazartesi günü Bakanlar Kurulunun toplanacağı ve konu hakkında çözüm takvimi belirlendikten sonra kendilerinin de belirlenmiş olan bu takvime göre çalışmalarını şekillendireceklerini açıkladı. Bakanlar kurulu toplantısının yapılması ile taşeron işçilere kadro verilmesi hakkında yeni bir açıklama yapılması beklenmekte olup yine çalışma takviminin de duyurularak taşeron işçilere net bilgilerin verileceği tahmin ediliyor.

TAŞERON İŞÇİLERE KADRO HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim