Ramazan ayının bitmesine artık iki hafta gibi bir süre kaldı. Ramazan ayında pek çok çalışan ve memur şimdiden Ramazan Bayramı tatilini beklemeye başladı. Normalde bilindiği üzere bayram tatilleri uzun olmaktadır. Ancak bu bayram çalışanlar pekte müjdeli bir haber alamadı.

Ramazan Bayramı tatilinin gelmesine artık sayılı günler kaldı. peki Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak, resmi duyuru yapıldı mı? İşte Ramazan Bayramının kaç gün olduğuna dair net bilgiler.

RAMAZAN BAYRAMI TATİLİ

Bu Ramazan Bayramında çalışanlar pekte sevinmeyecek. Ramazan Bayramı Arifesi 24 Haziran 2017 Cumartesi günü. Bilindiği üzere bir sonra ki gün Ramazan Bayramı oluyor. Ramazan Bayramı bu sene işçilere ve çalışanlara zaten tatil olan 25 Haziran 2017 Pazar gününe denk geliyor. Ardından 26 Haziran ve 27 Haziran 2017 salı ile çarşamba günleri de Ramazan Bayramı tatili oluyor.

28 Haziran 2017 Çarşamba günü ise çalışanlar ve memurlar tekrar iş başı yapıyor. Ramazan Bayramı tatili bu sene Pazar günü ile başladığı için çalışanlar pekte memnun olmadı. Eğer Ramazan Bayramı tatili salı gününe denk gelse çarşamba ve perşembe günleri tatil olsa genel olarak cuma günü de tatil yapılıyor ve çalışana bir haftaya yakın tatil veriliyordu. Ancak bu sefer çalışanlar ve memurlar Ramazan Bayramı tatilinden sadece 2 gün yararlanmış olacak.

TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim