Posta, Telefon, Telgraf Teşkilatı her sene binlerce personel alımı yapmaktadır. Yıl içerisinde açıktan atamalar ile sözleşmeli ya da daimi statüsünde istihdam etmek üzere personel alımları yapıldığı gibi Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından düzenlenen Merkezi Atamalarda da PTT Anonim Şirketi çok sayıda personel alımı yapmaktadır. Lise, önlisans ve lisans mezunu adayların tamamını kadro ayıran Posta, Telefon, Telgraf Teşkilatı memur olmak isteyen adaylar tarafından en çok takip edilen kurumlar arasında yer almaktadır. Peki PTT'nin son zamanlarda yayınlanan ilanları incelendiğinde personel alımı yapılıp yapılmayacağı konusunda her hangi bir açıklama var mı?

PTT Personel Alımını Yalanladı

Bilindiği gibi son zamanda sosyal medya da çok sayıda paylaşımlar yapılmaya başlandı. Buna göre Posta, Telefon, Telgraf Teşkilatı başta olmak üzere pek çok kurumun personel alımı yapılacağı duyurulmaktadır. İlk olarak Emniyet Genel Müdürlüğünün 10 bin personel alımı yapacağı hakkında paylaşımlar yapıldı bunun asılsız olduğu konusunda açıklama yapılmıştı.

Posta, Telefon, Telgraf Teşkilatının sosyal medya da yazan haberlere göre en az lise mezunu olmak şartı ile personel alımı yapacağı belirtilmektedir. Bugün yapılan açıklama ile bu haberlerinde asılsız olduğu konusunda uyarı yapıldı.

Sizin için PTT Anonim Şirketinin yayınladığı tüm ilanları detaylı olarak incelemekteyiz. Personel alımları hakkında paylaşımlarımıza devam ederek sizleri konu hakkında bilgilendireceğiz.

Duyuru: http://ik.ptt.gov.tr/duyurular/ik1-20160822.php
Editör: TE Bilisim