Posta ve Tegraf Teşkilatı Anonim Şirketi tarafından hazırlanan ve PTT insan kaynakları ile Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyurulan bildiri de PTT'nin kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere lisans mezunu gişe memuru ve büro memuru ile önlisans mezunu dağıtıcı poziyonlarına personel alımı yapacağı duyurulmuştu.

Alım ilanına adaylar 23 Nisan 2017 tarihine kadar başvurularını yaptı ve başvuruların ne zaman açıklanacağı sorularını sormaya başladı. PTT'nin insan kaynakları aracılığı ile beklenen açıklama yapıldı ve PTT 2017/2 bin 750 sözleşmeli memur personel alımı sözlü mülakatları isim listesinin açıklandığı duyuruldu.

İSİM LİSTELERİ DUYURULDU

Posta ve Tegraf Teşkilatı Anonim Şirketinin resmi internet sitesinde yer almakta olan insan kaynakları bölümü aracılığı ile yapılan duyuru da 2017/2 sözleşmeli bin 750 personel alımı mülakata hak kazananların isim listesinin duyurulduğu açıklandı.

https://basvuru.ptt.gov.tr/info_web/t?x=msg

Yukarıda ki linki takip edecek olan adaylar sonuçları görebilmek için T.C. kimlik numaraları ve nüfus cüzdanı seri numaraları ile ile sisteme giriş yaparak mülakata hak kazanıp kazanamadıklarını öğrenebilecek. Mülakata hak kazanmış olan adaylar mülakatlara çağrılacak olup adayların buradan da başarılı olması gerekmektedir. Mülakatta da başarı sağlayan adaylar PTT bünyesinde büro memuru, gişe memuru ve dağıtıcı pozisyonlarından hangisine başvurduysa ilgili pozisyonda istihdam edecektir.

DAĞITICI MAAŞLARI ve GÖREVLERİ İÇİN TIKLAYINIZ
BÜRO ve GİŞE MEMUR MAAŞLARI ve GÖREVLERİ İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim