Ülkemizin en önemli markalarından bir tanesi olarak bilinen ve kargo konusunda hem uygun fiyata taşıyan hemde Türkiye'nin değil dünyanın dört bir yanına oldukça kısa süre içerisinde taşıma işlemleri gerçekleştiren PTT e-ticaret sektörüne girmesi ile marka devliği konusunda büyük bir başarı yakaladı.

Buna göre PTT'nin geçtiğimiz sene 2 bin 500 kişilik personel ataması durdurulmuştu ve bu sene alımlar yapılacak mı derken sonunda kamuoyuna duyuru yapıldı. Buna göre Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan PTT'nin 5 bin memur alımı yapacağını belirtti. Peki 5 bin memur alımı hangi pozisyonlar için yapılacak?

ALINACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan müjdesi ile Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi PTT'nin 5 bin memur alımı yapacağı öğrenildi. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir? Buna göre alımların büyük bir bölümü gişe görevlisi, büro görevlisi, dağıtıcı pozisyonları için yapılacaktır. Eğer ihtiyaç varsa yine avukat, teknisyen, hizmetli, şoför, mühendis, bekçi, güvenlik görevlisi vb. gibi pozisyonlar içinde atamalar yapılabilir.

Bu sebepten dolayı PTT'nin 5 bin memur alımı kadrolarının duyurulması için PTT insan kaynakları bölümü aracılığı ile resmi açıklamanın yapılması beklenmektedir. PTT tarafından resmi açıklama kamuoyuna duyurulduğunda www.isinolsa.com ekibi olarak bizlerde sizlere konu hakkında bilgi vereceğiz. Sitemizi takip ederek PTT'nin hangi kadrolara atama yapacağını öğrenebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim