Bilindiği gibi geçtiğimiz haftalarda Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan yaptığı açıklamasında bakanlıklarına bağlı olan kurumlar arasında yer alan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketinin bu sene içerisinde toplam 2 bin 500 kişilik alım yapacağını ve önümüzde ki hafta içerisinde 500 kişilik alımın İstanbul için yapılacağını belirtmişti.

Bakanın bu sözlerinin ardından Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketinden 500 kişilik alım ilanı yayımlanmış ve alım ilanı müracaatları sona erdi. Şimdi adaylar gözlerini 2 bin kişilik alıma çevirdi.

2 BİN MEMUR NE ZAMAN ALINACAK

Bakan Ahmet Arsan 2 bin 500 kişilik memur alımı yapılacağını duyurdu. Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi 500 kişilik memur personel alımını gişe görevlisi, büro görevlisi ve dağıtıcı kadroları için gerçekleştirdi ve 2 bin kişilik kadrosu daha kaldı. 

Peki Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi kalan 2 bin kişilik memur alımını ne zaman yapacak. Bakanın açıklamalarına göre Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi bu sene içerisinde 2 bin kişilik memur alımı daha yapacak ancak alımların henüz ne zaman yapılacağı bilinmiyor. PTT'nin alım sonuçlarının duyurulması ile önümüzde ki süreçler içerisinde yine 500'er kişilik PTT için memur personel alımları yapılabilir. Alım ilanları yayımlandıkça sizlere bilgi vereceğiz.
Editör: TE Bilisim