Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT) açık pozisyonları için memur ve personel alımları gerçekleştirmeye devam etmektedir. Bu sene 250 kişilik memur alımının daha yapılması beklenirken yapılan duyuru ile 2 bin 500 memur alınacağı müjdelendi.

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT) tarafından dün yapılan açıklama ile 2017 yılı içerisinde 2 bin 500 kişilik memur alımının daha yapılacağı ve 2017 yılında toplam 5 bin kişilik memur alımı yapılacağı öğrenildi. Peki 2 bin 500 memur alımı ilanı ne zaman yayımlanacak?

MEMUR ALIMI TARİHİ BELLİ Mİ

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT) 2017 yılında 2 bin 500 memur alımı daha yapılacak. Adaylara dün müjdeli haber verildi peki alım için tarih verildi mi? Malesef Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT)'nin 2 bin 500 memur alımı tarihi henüz belli değil ancak ilerleyen günlerde konu hakkında yeni açıklamaların yapılması ve tarihin duyurulması bekleniyor.

TEK ETAPTA MI ALINACAK

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT) 2017 yılında 2 bin 500 memur alımı daha yapacak. Peki alımlar tek etapta mı alımlar yapılacak. Bu konu hakkında da kesin bilgi yok ancak gelen yorumlara göre alımların tek değil iki etapta yapılacağı belirtilmektedir.

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim