PTT'nin bilindiği üzere 2017 yılı içerisinde toplam 5 bin kişilik memur alımı gerçekleştirmesi beklenmekteydi. İşin Olsa ekibi olarak PTT'nin ilanları ne zaman yayımlayacağı ve personel alımlarının ne zaman gerçekleştireceğine dair adayların sürekli olarak sesi olmaya çalıştık.

Geçtiğimiz gün İşin Olsa ekibi tarafından PTT'nin 2 bin 500 memur alımı ilanını ne zaman yayımlayacağı haberini tekrar duyurmuştuk ve haberimizden sonra sonunda PTT tarafından gerekli açıklama geldi ve 2 bin 500 memur alımı tarihi verildi.

PTT 2 BİN 500 MEMUR İLANI NE ZAMAN YAYIMLANACAK HABERİMİZ

TARİH VERİLDİ

Bakan Ahmet Arslan tarafından yapılan açıklama ile PTT'nin 2 bin 500 memur alımı sürecinin devam ettiği ve 2 bin 500 yeni memur alımı ilanının da 15 Ağustos 2017 tarihi itibari ile yayımlanacağını belirtti. Peki hangi pozisyona alım yapılacak.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Bakan Ahmet Arslan PTT'nin 2 bin 500 memur alımı yapacağını duyurdu. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak buna göre PTT; büro görevlisi, gişe görevlisi ve dağıtıcı pozisyonları için toplam 2 bin 500 kişilik sözleşmeli personel memur alımı gerçekleştirecek.

Büro görevlisi ve gişe görevlisi ilanları için dört yıllık fakülte mezunu dağıtıcı kadrosu için ise en az önlisans mezunu olunması gerekmektedir. Gerekli bölümlerden adayların mezun olması gerekiyor.