Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan açıklama ile 19. dönem Polis Özel Harekat alımlarının yapılacağı belirtilmiş ve alımlara toplam 285 bin kişi müracaat etmişti. Ön başvuruların tamamlanması ile yurt genelinde fiziki yeterlilik sınavları yapıldı.

Fiziki yeterlilikten başarı ile ayrılan adaylar mülakat tarihlerini beklemeye başladı. Uzun süredir on binlerce aday 10 bin Polis Özel Harekat alımı mülakat tarihlerini bekliyordu. Sonunda PÖH alımı mülakat tarihleri kamuoyuna duyuruldu.

27 Şubat'ta Başlıyor

Polis Meslek Eğitim Merkezi 19. dönem Polis Özel Harekat alımı fiziki yeterlilik sınavlarının tamamlanması ile mülakatlarında ne zaman başlayacağı öğrenildi.
Buna göre Polis Özel Harekat adayları için 27 şubattan itibaren mülakat sınavları başlayacak. Adaylar yine Türkiye'nin farklı bölgelerinde farklı tarihlerde mülakatlara alınacak.

İlk mülakata girecek olan adaylar 27 Şubat'ta sözlü mülakatlara girecek ve Türkiye'nin farklı yerlerinde isim listelerine göre farklı günlerde Polis Özel Harekat alımı mülakat tarihleri yapılacak.

Adaylar 25 Şubat 2017 tarihi itibari ile Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sitesine T.C. kimlik numaraları ve E-devlet şifreleri ile girerek mülakatlara nerede ve hangi tarihte gireceklerini öğrenebilecek. Adaylar şimdiden tarihlerin açıklanması için 25 Şubat 2017 gününü beklemeye başladı.
Editör: TE Bilisim