Polis Akademisi Başkanlığından resmi internet sitesi aracılığı ile bir açıklama yapıldı. Yayımlanan duyurunun satır başlıkları ise şu şekilde oldu: POMEM'lerde eğitimine devam eden polis adaylarının sınavlarının 13 Temmuz ve 16 Temmuz 2018 tarihleri arasında yapılacağı resmi internet sitesi üzerinden duyuruldu. 21. dönem POMEM sınavları ile ilgili duyurunun satır başlıkları bu şekilde oluştu. Peki yayımlanan duyurunun detaylarında neler vardı?

İŞTE POLİS AKADEMİSİNİN AÇIKLAMASI

Polis Akademisi Başkanlığınca 21. dönem POMEM eğitim sınavı ile ilgili resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada POMEM'de ğitim gören polis adaylarının sınav tarihlerinin netleştiği ve buna göre polis adaylarının sınav tarihlerinin 13 Temmuz 14 Temmuz ve 16 Temmuz 2018 tarihlerinde eğitim gördükleri Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüklerinde yapılacağı duyurusu yayımlandı. Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) için Polis Akademisi Başkanlığınca resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan duyurunun devamında ise şu detaylara yer verildi:

3 Haziran 2015 tarihli ve 29375 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 21. dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüklerinde eğitimlerini başarı ile tamamlayıp mezun olacak olan polis adayı öğrencilerinin sınavlarının 13-14-16 Temmuz 2018 tarihinde yapılacağı açıklandı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise yeni dönem POMEM polis alımlarının 22 Temmuz 2018 tarihinde yapılacak olan lisans KPSS sınavından sonra olacağını açıkladı.

Editör: TE Bilisim