Hain saldırılar yapmaya devam eden terör örgütü PKK, yine bugün bir hain saldırı daha gerçekleştirdi. PKK militanları Mardin'de zırhlı aracın geçişi sırasında önceden gasp ettikleri bir araca yerleştirdikleri bombayı patlattılar.

Mardin'in Dargeçit ilçesinde zırhlı polis aracının  geçişi sırasında bomba yüklü araç PKK'lı teröristlerce infilak ettirildi.  Patlamada, bir kişi hayatını kaybetti, bir polis memuru yaralandı. 

BOMBA YÜKLÜ ARAÇ İNFİLAK ETTİRİLDİ
 
Alınan bilgiye göre, Bahçebaşı Mahallesi 1 Mayıs Caddesi'nde zırhlı  polis aracının geçişi sırasında, 20 gün önce gasbedildiği belirlenen bomba yüklü  araç, terör örgütü PKK mensuplarınca patlatıldı. 
 

TEMZİLİK İŞÇİSİ HAYATINI KAYBETTİ

DHA'nın haberine göre patlama sırasında yolda temizlik yapan belediye işçisi 47 yaşındaki Ramazan Tari şarapnel parçalarının vücuduna isabet etmesi sonucu yaşamını yitirdi. Saldırıda 2 polis ile okula giden 2 çocuğun da yaralandığı belirtiliyor. 

 
Dargeçit Devlet Hastanesi'ne kaldırılan polis memurunun sağlık  durumunun iyi olduğu öğrenildi. Teröristlerin yakalanması için çalışma başlatıldı. 

Editör: TE Bilisim