Bugün Mega Kent İstanbul'da  Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, önceden belirlenen b ir oyo yıkama adresine baskın yaptı işte detaylar.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu tacirlerine yönelik birçok adrese baskın yaptı. Polisler operasyon düzenlediği adreslerdeki aramalarını sürdürüyor.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde daha önceden belirlenen çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyona Özel Harekat Timleri de destek verdi.

POLİSLERİN KÖPEKLE İMTİHANI

Operasyon kapsamında Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi'nde bir oto yıkama dükkanına gelen ekipler kapı kilidini kırdı; fakat buradaki pitbull cinsi köpek nedeniyle bir süre içeriye giremedi. Oto yıkama çalışanının köpeği bağlamasıyla iş yerine giren polisler içeride arama çalışmasına başladı.

ELİNDE BIÇAKLA BALKONA ÇIKTI

Bu arada ekipler Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi'nde de 3 katlı bir binaya da baskın düzenledi. Özel Harekat polisleri bina dış kapısını kırıp içeri girdi. Bu esnada ne olduğunu anlamayan bir apartman sakini elinde bıçakla balkona çıktı. Polisleri görünce de tekrar içeri girdi. Ekiplerin baskın yaptığı adreste aramaları sürüyor.

Editör: TE Bilisim