10 Temmuz 2018 tarihli yapılmış olan duyuruya göre Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak için 662 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alımı yapacağını belirtti. Söz konusu olan alım Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından yayımlandı ve KPSS 2018/6 Tercih işlemleri kapsamında Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesine 662 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek.

Buna göre Karayolları Genel Müdürlüğü Merkezi yerleştirme sonucunda Merkez ve Taşra Teşkilatındaki çalışan personel eksikliğini giderecek. Adaylar tercihte bulabilmesi için ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından B Grubu puan türüne göre puana sahip olmak zorundadırlar.

TERCİH İŞLEMLERİNİN YAPILMASI:

ÖSYM tarafından yapılan duyurya göre Karayolları Genel Müdürlüğü 662 personel alımı tercih işlemleri bugün ( 10 Temmuz 2018 ) itibari ile başladı. Söz konusu olan tercih işlemleri en geç 16 Temmuz 2018 tarihine kadar yapılması gerekmeketdir.

Buna göre Merkezi Yerleştirme için tercih işmeleri Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi başkanlığının resmi internet sitesi üzerinden son başvuru tarihi olan 16 Temmuz 2018 tarihi saat 23:59 a kadar Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarası ve aday şifresi ile yapılacaktır.

Yerleştirme işlemlerinin sonuçlanmasından sonra yerleşen adaylara ilişkin duyurular Karayolları Genel Müdürlüğü internet sitesinde yayımlanacaktır.

GELİŞMELERDEN HABERDAR OLMA:

İşin Olsa ekibi olarak Mobil uygulama hazırladık ve telefonunuza indirmeniz durumunda ilanları ve gelişmeleri anlık olarak bildirim alacaksınız.İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

ÖSYM DUYURU:

DUYURU
(10 Temmuz 2018)

KPSS-2018/6 Karayolları Genel Müdürlüğünün Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınacak

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel pozisyonlarına yerleştirme yapmak amacıyla adaylardan tercih alınacaktır. Adaylar tercihlerini, 10-16 Temmuz 2018 tarihleri arasında internet yoluyla ÖSYM’ye gönderebileceklerdir. İnternetten tercih gönderme işlemleri, 16 Temmuz 2018tarihinde saat 23.59’da sona erecektir. Adaylar, tercihlerini KPSS-2018/6 Tercih Kılavuzunda yer alan kurallara göre, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden saat 10.00'dan itibaren T.C. Kimlik numaraları ve aday şifrelerini kullanarak kendileri yapacaklardır.

Adayların tercih işlemleri için Ek’te yer alan kılavuzu dikkatle incelemeleri önem arz etmektedir.

Genel Bilgiler

TABLO-1 ÖN LİSANS MEZUNLARI İÇİN ATAMA YAPILACAK SÖZLEŞMELİ POZİSYONLARI

TABLO-2 LİSANS MEZUNLARI İÇİN ATAMA YAPILACAK SÖZLEŞMELİ POZİSYONLARI

Ön Lisans Mezunları İçin Nitelik Kodları

Lisans Mezunları İçin Nitelik Kodları

Mezun Olunan Ön Lisans Programı

Mezun Olunan Lisans Programı

Dilekçe

Editör: TE Bilisim