Ülkemiz de faaliyet göstermekte olan baaknlıkların büyük bir bölümü 2017 yılı içerisinde kaç memur alımı yapacağına ilişkin duyurularını sözlü ya da yazılı olarak duyurdu. Ancak Orman ve Su İşleri Bakanlığı henüz atamaya ilişkin bir duyuru yayımlamadı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek isteyen adaylar Orman Bakanlığının konu hakkında açıklama yapmasını istiyor. Bakan Veysel Eroğlu'da konu hakkında sayıların henüz belirlenmediğini ifade eden bir açıklama yaptı. Peki alımlar ne zaman yapılacak. Kaç kişilik atama yapılacak.

ATAMA SAYILARI İLAN EDİLSİN TALEBİ

Orman ve Su İşleri Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek isteyen adaylar Orman Bakanlığının atamaya ilişkin bir duyuru yayımlamasını ve alımların ne zaman yapılacağına ilişkin duyuru yapmasını istiyor. Söz konusu bakanlıktan henüz adaylara sevindirici bir açıklama gelmedi. Ancak adaylar alım sayılarının biran önce belirlenmesini talep ediyor.

SESİNİZ OLUYORUZ

Özellikle sosyal medya aracılığı ile seslerini duyurmaya çalışan orman mühendisleri bu sene Orman ve Su İşleri Bakanlığının daha fazla atama yapmasını talep etmektedir. Adaylar orman mühendisliği bölümünü dört sene okuyarak mezun oluyor. Ancak okulun bitmesi ile orman mühendisleri kamu ve özel sektörde oldukça zor iş bulmaktadır. Orman Mühendisleri Orman ve Su İşleri Bakanlığının biran önce atama ilanını yayımlamasını talep etmektedir.

TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim