Bilindiği üzere pek çok kamu kurumu yayımlamış oldukları performans programlarına göre personel alımları gerçekleştirmeye devam ediyor. Orman ve Su İşleri Bakanlığının da açık pozisyonlar için memur ve personel alımı gerçekleştirmesi beklenmekteydi ancak henüz ilan yayımlanmadı.

Nisan ayı kamu kurumlarının ilan yayımlaması açısından oldukça aktif geçti ve pek çok platformda Orman ve Su İşleri Bakanlığının ada atama ilanını yayımlayabileceği yorumları yapılmıştı fakat Nisan ayında da her hangi bir atama ilanı yayımlanmadı ve adaylar atama beklemeye devam ediyor.

ORMAN MÜHENDİSLERİ ISRARCI

Orman ve Su İşleri Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek isteyen orman mühendisleri bu sene kapsamlı bir atama bekliyor. Yıllardır atamalar yapılıyor ancak sadece birkaç kişilik alımlar yapıldığı için Kamu Personeli Seçme Sınavı puanı yüksek olduğu gibi adayların atanma olasılıkları da oldukça düşük oluyor.
Bu sene Orman ve Su İşleri Bakanlığının özellikle orman mühendisi kadrosu için en az birkaç bin kişilik atama yapması talep edilmeye devam ediyor. Orman ve Su İşleri Bakanlığının tüm kadrolar için atama yapması beklenmekte olup konu hakkında bakanlıktan ya da Bakan Veysel Eroğlu'ndan konu hakkında açıklama beklenmektedir.

TÜM ATAMA İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim