Orman ve Su İşleri Bakanlığı her sene boş pozisyonlar için atama gerçekleştirmektedir. Bu sene de kurumun personel alımı yapması bekleniyor ancak Bakan Veysel Eroğlu maalesef adaylara halen müjdeli bir haber vermedi.

16 Nisan 2017 tarihine kadar alım ilanına ilişkin her hangi bir duyuru yapılmayınca adaylar gözlerini referandum sonrasına çevirdi ancak referandum sonrası yine Orman ve Su İşleri Bakanlığından personel alımına ilişkin her hangi bir bilgi yok. Özellikle orman mühendisleri atama konusunda Bakan Veysel Eroğlu'ndan müjdeli haber bekliyor ve bu sene binlerce atamanın yapılması isteniyor.

ADAYLAR ATAMA BEKLİYOR

Orman ve Su İşleri Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek isteyen adaylar Bakan Veysel Eroğlu'ndan müjdeli haber bekliyor. Ancak atamaya ilişkin her hangi bir bilgi bulunmuyor. Adaylar referandum sonrası atama bekliyor. Referandum oylaması bitti fakat hala müjdeli bir haber gelmedi.

NİSAN AYINDA İLANA AÇIKLANIR MI

Orman ve Su İşleri Bakanlığının personel alımına ilişkin detaylı açıklamayı ne zaman yapacağı bilinmiyor. Nisan ayı kamu kurumlarının ilan yayımlaması açısından oldukça aktif geçiyor ve adaylar Nisana ayında Orman ve Su İşleri Bakanlığından atama ilanı bekliyor. Özellikle orman mühendisleri atama için Bakan Veysel Eroğlu'ndan haber bekliyor ve bu sene en az bir kaç bin kişilik alımın yapılması isteniyor.

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim