Bekir Bedri Elaldıç yönetimindeki otomobil  Bolu'da hareket halindeyken cayır cayır yanmaya başladı.Seyir halindeyken bir anda anlaşılmayan bir nedenden dolayı yanmaya başlayan otomobil çevredekileri korkuttu.

Bolu'da D-100 Karayolu'nda hareket halindeki bir otomobil alev alev yandı. Olay, öğle saatlerinde D-100 Karayolu'nun Kartalkaya kavşağında meydana geldi. Bolu'dan Ankara yönüne giden 60 yaşındaki Bekir Bedri Elaldıç yönetimindeki 14 EL 574 plakalı otomobil, bilinmeyen nedenle bir anda yanmaya başladı.
Otomobilden çıkan dumanları fark eden sürücü Elaldıç, otomobili yol kenarına çektikten sonra, otomobilde bulunan kızı ve köpeği ile birlikte araçtan uzaklaştı.

İhbar üzerine sevk edilen 110 İtfaiye ekipleri yangına hızla müdahale etti ancak otomobil tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Otomobil LPG'li olduğu için herhangi bir patlama şüphesiyle D-100 Karayolu bir süre trafiğe kapatıldı.
İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışmalarını tamamlaması ardından yol tekrar trafiğe açıldı. Otomobilleri yanan aile ise bir yakınlarının aracına binerek uzaklaştı.

Editör: TE Bilisim