Bugün bilindiği üzere Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü pek çok konu hakkında açıklama yaptı ve Meslek Yüksek Okulu ön lisans mezunu adaylarının kısa dönem askerlik yapması hakkında da bazı değinmelerde bulundu. Bu ifadelerin ardından kamuoyuna geniş yankı yapan haberler ile ön lisans mezunu adayların kısa dönem askerlik yapacağı duyuruldu. Bunun üzerine Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ konuya müdahale etti. Peki Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ nasıl bir açıklama yaptı? Önlisans mezunları kısa dönem askerlik mi yapacak? Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine müjdeli haber geldi mi?

HÜKÜMET SÖZCÜSÜ DUYURDU!

MYO mezunlarının kısa dönem askerlik yapacağı haberlerinin yayılması üzerine Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ tarafından kamuoyuna duyuru yapıldı. Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ ön lisans mezunu adayların kısa dönem askerlik yapması ile ilgili hükümette her hangi bir çalışmanın olmadığı ve Bakan Faruk Özlü'nün yaptığı açıklama da ön lisans mezunu adayların kısa dönem askerlik yapacakmış gibi algılandığı belirtildi.

İlerleyen dönemlerde ön lisans mezunu adaylar kısa dönem askerlik yapacak mı bilinmiyor ancak şu anda hükümetin bu konu hakkında her hangi bir çalışması bulunmuyor.

Editör: TE Bilisim