Faaliyetlerine devam etmekte olan nüfus müdürlükleri Maliye Bakanlığının onayı ile yıl içerisinde çok sayıda personel alımı gerçekleştirmeye devam etmektedir. Maliye Bakanı Naci Ağbal yaptığı açıklamasında nüfus müdürlükleri için bin 500 kişilik sözleşmeli personel alımı yapacaklarını müjdelemişti.
Peki nüfus müdürlükleri bin 500 personel alımı ne zaman yapılacak. Nüfus müdürlükleri bin 500 memur personel alımı hakkında detaylar belli oldu mu?

ALIMLAR NE ZAMAN YAPILACAK

Nisan ayı bilindiği üzere kamu kurumlarının ilan yayımlaması açısından oldukça etkin geçmektedir. Bu sebepten dolayı adaylar Nisan ayında nüfus müdürlükleri için personel alımı yapması bekleniyordu. Ancak nisan ayının sonlarına gelinmesine rağmen halen alımlara ilişkin bir duyuru yapılmadı.
Bilindiği üzere nüfus müdürlükleri bin 500 personel alımı yapılacağı müjdesini Maliye Bakanı Naci Ağbal vermişti bu sebepten dolayı alımların kesin olarak yapılması bekleniyor. Peki alımlar ne zaman yapılacak ve detaylar nedir?

ALIMLAR KESİN YAPILIR MI

Alım duyurusu Maliye Bakanı Naci Ağbal tarafından yapıldığından dolayı büyük olasılık ile alımların gerçekleştirilmesi bekleniyor. Ancak kesin tarih belli olmadığı için yıl sonuna kadar tek seferde ya da parça parça olarak alımların kamuoyuna ilan edilmesi beklenmektedir.

TÜM ALIM İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim