Murat Bayrak hayatını kaybetti. Son zamanlarda miras kavgası ile gündeme gelen aile, Türkiye'nin gündemine gelmişti. Sancak Air’in kurucusu Murat Bayrak 98 yaşında vefat etti.


Adalet Partisi eski milletvekili olan işadamı Murat Bayrak, Sancak Tül’ün de kurucusuydu. Murat Bayrak 12 Eylül askeri darbesinin ardından Almanya’ya yerleşmiş, 3 yıl önce de Türkiye’ye dönmüştü.

AİLEDE MİRAS KAVGASI ÇIKMIŞTI

Sancak Tül A.Ş.’nin kurucusu Adalet Partisi eski milletvekili, Alparslan Türkeş’in yakın arkadaşı, ünlü işadamı 98 yaşındaki Murat Bayrak’ın tek erkek çocuğu Mustafa Bayrak, dört kız kardeşine mirastan pay vermeyince, kızlar hukuk mücadelesi başlatmıştı.

Hürriyet'ten Oya Armutçu özel haberinde, Bayrak’ın iki kızı Fahriye Gocay ve Lale Kalem’in avukatı Baykal Doğan, biri erkek beş çocuğun, 15 milyar liralık miras kavgasının geçmişinin 12 Eylül 1980 Askeri Darbesi’ne dayandığını söylemişti.

Murat Bayrak’ın iki kızı Fahriye Gocay ve Lale Kalem’in avukatı Baykal Doğan, Hürriyet’e verdiği bilgiye ve dava dosyasına göre dava süreci şöyle gelişti:

Editör: TE Bilisim