Ülkemizin tiyatro ve sinema dünyası konusunda sayısız projelere imza atmış, özellikle Hababam Sınıfı filminde canlandırdığı karakter ile herkesin gönlüne taht kurmuş başarılı usta oyuncu Münir Özkul'dan bugün acı haber geldi.

Sinema ve tiyatro dünyasının en ünlü isimlerinden bir tanesi olan Münir Özkul namı değer Mahmut Hoca bilindiği üzere çok uzun süredir KOAH ve DEMANS adı verilen hastalıklar ile uğraşmaktaydı. Yaşının ilerlemesinden dolayı enerjisini kaybetmeye başladığını ifade eden Münir Özkul'dan bugün acı haber geldi.

MÜNİR ÖZKUL HAYATINI KAYBETTİ!

Türk tiyatrolarının ve sinemalarının unutulmaz ismi olarak bilinen Münir Özkul bugün hayatını kaybetti. Vefat haberini alan Beyoğlu Belediye Başkanı Münir Ozkul'un evine geldi ve ölüm raporunu hazırlamak için belediyeden bir doktor da Münir Özkul'un evine çağrıldı.

1940'DAN BERİ...

15 Ağustos 1925 yılında dünyaya gelen ve 15 yaşında tiyatro dünyasına başlayan Münir Ozkul 1940 yılından beri sayısız tiyatro ve sinema dünyasında rol almış çok usta bir isimdir. Gerek duruşu ve gerek oynadığı karaktere sağladığı uyum olarak sinema ile tiyatro dünyasının asla unutamayacağı isim olan Münir Ozkul bu sabah hayatını kaybetti. Münir Ozkul'un cenaze namazı 7 Ocak Pazar günü Teşvikiye Camii'nde kılınacaktır.