Ülkemizde uzun bir süredir bedelli askerlik çıkacak mı, çıkmayacak mı konuları görüşülmeye devam ederken pek çok kişi düzenini sağladığı işini kurduğu ve bu şekilde askere giderse düzeninin bozulacağını beyan ederek bedelli askerliğin çıkması gerektiğini ve bedelli ücretini ödeyerek askerlikten muaf sayılmasını istediğini dile getirmektedir.

Bu söylemlerin ardından hükümet cephesinden bedelli askerlik hakkında çok önemli açıklamalar gelmeye devam etti. Bedelli bekleyenleri bir üzen bir sevindiren gelişmeler yaşanırken bugün Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Akarca tarafından bedelli askerlik hakkında müjdeli bazı yorumlar yapıldı.

SEÇİMDEN SONRA GÖRÜŞMELER YAPILACAK

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Akarca tarafından yapılan açıklama da bedelli askerlik hakkında çok sayıda mesaj alındığını belirterek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın söylemiş olduğu bazı kesitleri resmi sosyal medya hesabı üzerinden kamuoyuna duyurarak yine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimden sonra konuların masaya yatırılacağı ve tekrar görüşmeler yapılacağı sözlerini de sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Bu mesajlar üzerinde bedelli askerlik müjdesi bekleyen pek çok kişi de umut ışığı oluştu ve seçimden sonra bedelli askerlik hakkında görüşmelerin yapılabileceği öğrenildi.

Editör: TE Bilisim