Cumhuriyet Halk Partisi CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin oy kullanmasını basın mensupları ve vatandaşlar meraklı şekilde beklerken saat 10.30 surlarında Muharrem İnce oyunu kullanacağı Yalova'da ikametinin bulunduğu Saffet Çam ortaokuluna geldi.

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye destek vermek isteyen pek çok kişi okul bahçesinde hazır bulunurken bölgede tezahüratın olduğu görüldü. Yoğun güvenlik önlemlerinin devam ettiği bölgede Muharrem İnce'yi  CHP İl Başkanı Bahar Doğan, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, CHP 'nin Yalova milletvekili Adayları Özcan Özel, Ertan Şener, Mehmet Gürel karşıladı.

OYUNU KULLANDI

Cumhurbaşkanı Muharrem İnce Yalavo'da bulunan Saffet Çam ortaokulunda 1118 nolu sandıkta kullandı. Oyunu kullanacağı bölgede ufak bir gezinti yapan İnce  “İşte bu arkadaşlarımız bugün burada ama yarın da inşallah 3 milletvekilimiz Ankara’da olacak” açıklamasında bulundu. Muharrem İnce'nin sabah saatlerinde oyunu kullanmasının ardından çıkışta ta vatandaşlara selam verdiği görüldü.

Editör: TE Bilisim