Anneler günün de Türkiye'yi yasa boğan bir haber ile güne başlandı. Muğla ilinin Marmaris ilçesinde gerçekleşen olayda tamamının yerli olduğu belirtilen kişilerin içerisinde yer aldığı midibüs virajı alamadı ve 30 metre uçuruma yuvarlandı.

03 FR 747 plakalı midibüs ile gerçekleşen kaza Muğla ilinin Marmaris ilçesinde ki Sakargeçidi mevkisinde meydana geldi. Olay saat 12.10 sıralarında meydana geldi. Midibüs virajı alamayarak 30 metre uçuruma yuvarlandı. Tüm ekipler bölgede kurtarma çalışmalarına devam ediyor ve tüm imkanlar seferber edildi.

MİDİBÜS PARAMPARÇA OLDU

Virajı alamayarak 30 metre uçuruma yuvarlanan 03 FR 747 plakalı midibüs kaza inkazına ulaşıldığında görüntülendi ve midibüs'ün tamamen paramparça olduğu belirtildi. 12.10 surlarında gerçekleşen olayın ardından devletin tüm imkanlarının seferber edildiği ve olay yerine çok sayıda arama, kurtarma ekiplerinin yönlendirildiği belirtildi.

MİDİBÜS'DE 34 KİŞİNİN OLDUĞU DUYURULDU

03 FR 747 plakalı midibüs'de toplam 34 kişinin olduğu belirtildi. İlk açıklanan duyurular da hayatını kaybeden kişi sayısının daha az olduğu belirtilirken akşam saatlerine doğru yapılan açıklamalar da kahreden haber verildi ve hayatını kaybeden kişi sayısının 24 olduğu açıklandı.
Valilikten yapılan açıklama ile Türkiye bir kez daha yasa boğuldu. Midibüs'ün İzmir Buca'dan yola çıktığı ve Anneler günü için Muğla Marmaris'e geldiği yolcuların bir gün burada kalıp bir gün sonra Annelerin gününü sona ermesi ile tekrar İzmir Buca'ya gideceği öğrenildi.
Editör: TE Bilisim