Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Pertem sayfasında yapılan duyuruda, 2018 Milli Savunma Üniversitesi için lise mezunu 9 bin 753 subay ve astsubay adayının tercih sürelerinin uzatıldığını belirtti.
MSB Perseonel Temin sayfası üzerinden yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi;

"MSÜ HO ve MYO tercih süresi 18 Mayıs 2018 23.59'a kadar uzatılmıştır. e-Devlet şifreniz ile giriş yaparak tercihinizi yapabilirsiniz.

Daha önceden ÖSYM tarafından yapılan açıklama da ise tercih işlemlerinin 24 Nisan-18 Mayıs 2018 tarihleri arasında Millî Savunma Bakanlığı’nın (MSB) resmi internet sitesi www.msb.gov.tr üzerinden yapılabileceği duyurulmuştu.
Açıklamanın devamında ise "Yapılacak değerlendirme sonrası ikinci seçim aşamalarına katılmaya hak kazanan aday kimlikleri, 11 Haziran 2018 tarihinde Millî Savunma Bakanlığı’nın (MSB) resmi internet sitesinden www.msb.gov.tr ilan edilecek" şeklinde bilgi verildi.

9.753 Subay ve Astsubay Tercihler

Milli Savunma Üniversitesi'ne bu tercihler ile toplamda 9 bin 753 subay ve astsubay alınacak. Tercih yapmak isteyen adaylar ise 18 Mayıs 2018 tarihine kadar MSB resmi sitesinden e-Devlet bilgileri ile giriş yaparak tercihte bulunabilecekler.

MSB Resmi web sitesi: https://personeltemin.msb.gov.tr (kopyalayıp tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırmanız gerekli.)

siteye girdikten sonra sağ üst köşeden e-Devlet ile Giriş yazan yere tıklayıp, bilgilerinizi girdikten sonra sisteme giriş yaparak tercihlerinizi oluşturabilirsiniz.

İŞİNOLSA.COM