Milli Savunma Bakanlığının resmi internet sitesi aracılığı ile geçtiğimiz haftalarda ilan yayımlandı. Yayımlanan ilan da Milli Savunma Bakanlığı, Genelkurmay Başkanlığı ve Kuvvet Komutanlıklarının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 496 memur alımı yapacağı duyurulmuştu.

Alım ilanının kamuoyuna duyurulmasından sonra ilgili poziyonlar için yoğun rağbet oluştu ve her geçen gün yeni adaylar başvurularını gerçekleştirmeye devam ediyor. Ancak halen pek çok aday İşin Olsa ekibimize ulaşarak 496 memur alımı ilanına ulaşamadığını, başvurularını yapamadığını ve başvuruların nasıl yapılacağı konusunda yardım talep ediyor. Sizler için bu ilanlara nasıl başvuru yapılacağını açıklayacağız.

496 MEMUR ALIM İLANINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Milli Savunma Bakanlığı, Genelkurmay Başkanlığı ve Kuvvet Komutanlıklarının 496 memur alımı ilanına başvuru yapmak istiyorsanız sitemizden yazan tüm bilgileri adım adım uygulamanız gerekmektedir. Öncelikle (https://goo.gl/whA15Q) linkini kopyalayın ve tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak enter tuşuna basınız. Karşınıza gelen sayfadan yeni başvuru sekmesine tıklayın. Karşınıza gelen kimlik bilgileri bölümünü büyük harfler ile kendinize göre doldurun ve ileri deyin, ardından aynı şekilde aile bilgileri, eğitim bilgileri, iletişim bilgileri ve askerlik bilgilerinizi doldurunuz. Daha sonra tercihler bölümünden size uygun pozisyonu seçerek ekle deyin. İleri demeye devam ederek başvurunuz onaylayınız. Son başvuru tarihi 12 Şubat 2018'dir.

RESMİ BİLDİRİ ve POZİSYONLAR BURADA