25 Ağustos 2017 tarihli resmi gazetede çok sayıda kamu kurumuna farklı pozisyonlar için personel alımı yapması adına kadrolar tahsis edildi. Buna göre Milli Eğitim Bakanlığı ve Maliye Bakanlığı için kadro ayrıldı.

Resmi Gazetede yayımlanan ilanlara göre Milli Eğitim Bakanlığının 38 memur ve Maliye Bakanlığının 36 memur alımı yapması beklenmektedir. İki kum toplam 64 kişilik memur ataması yapacak. Peki hangi pozisyonlar için yapılacak ve detaylar nedir.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

25 Ağustos 2017 tarihli resmi gazete ilanına göre Milli Eğitim Bakanlığı ve Maliye Bakanlığı kurumları içinde kadro ihdas edildi. Söz konusu iki kurum 64 kişilik memur alımı yapacak. Buna göre Milli Eğitim Bakanlığı 38 memur ve Maliye Bakanlığı 36 memur alımı gerçekleştirecektir. Peki hangi kurum hangi pozisyonlara atama yapacak.

Milli Eğitim Bakanlığı
İlçe milli eğitim müdürü, şube eğitim müdürü, şef, memur, şoför ve hizmetli kadroları için Milli Eğitim Bakanlığına toplam 38 kişilik kadro tahsis edildi. Alımların kısa sürede yapılması bekleniyor.

Maliye Bakanlığı
Mal müdürü, şef, veznedar, şoför, hizmetli, memur ve kaloriferci olmak üzere toplam 7 farklı kadro için Maliye Bakanlığına 36 kişilik kadro ayrılmıştır. Yine Maliye Bakanlığının da en kısa süre içerisinde ilgili kadrolar için atama ilanları hakkında duyuru yapması beklenmektedir.

DİĞER ATAMALARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim