Siyasetin trajikomik yüzü ancak Türkiye'de bu kadar oratya çıkar. Milliyetçi Hareket Partisi, DSP'nin Kars'tan aday gösterdiği Mehmet Kırcı'yı transfer etti. MHP, DSP'nin 1 Kasım seçimlerinde milletvekili adayı gösterdiği Mehmet Kırcı'yı kadrosuna kattı.

 

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde yaşayan ve DSP’li olan Mehmet Kırcı'ya partisi DSP’den Kars Milletvekili Adayı gösterildiği yolunda yazı geldi. Kendisine verilen değere sevinen ancak hayatında hiç gitmediği Kars’tan milletvekili adayı olmasına şaşıran Mehmet Kırcı vekil adaylığını kabul etti ve YSK listelerinde Kars Milletvekili adayı olarak yerini aldı.

TÖRENLE MHP'YE KATILDI

Seçime sayılı günler kala MHP Aydın İl Teşkilatı Aydın basınını çağırarak partiye katılan 6’sı BBP’den biri DSP’den 7 kişi için rozet takma töreni düzenledi. Törende DSP’nin 26. dönem Kars Milletvekili adayı Mehmet Kırcı’ya da MHP rozeti takıldı.

"HİÇ KARS’A GİTMEDİM"

Kendisinin hiç Kars’a gitmediğini söyleyen Mehmet Kırcı, artık DSP’den ümidi kestiği için MHP’ye katıldığını belirterek "Kars’tan milletvekili adayıyım. Beni DSP genel Merkezi’nden vekil adayı yazmışlar. Seçim çalışması yapmıyorum. Çünkü aday gösterildiğim yere nasıl gideceğim nerde olduğunu bilmiyorum. Kuşadası’nda arkadaşlarla görüştüm. MHP’ye geçmeye karar verdim. Seçilme şansım yok. Hiç Kars’a da gitmedim. DSP adayıyım ama artık MHP için çalışacağım" dedi.

Editör: TE Bilisim