Diyarbakır'ın Lice ve Kulp İlçeleri arasında yol kesen ve  marketler zincirine ait bir aracı gasp eden o teröristlerden biri yakalandı. Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre Diyarbakır'ın Lice ve Kulp İlçeleri arasında yol keserek bir markete ait aracı gasp eden terörist yakalanarak tutuklandı dendi.

O TERÖRİST YAKALANDI

 Konuya ilişkin Diyarbakır Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, eylül ayında Lice-Kulp karayolunun, Gürbeyli Mahallesi girişinde bir grup bölücü terör örgütü mensubu tarafından kesilerek, marketler zincirine ait bir aracın gasp edildiğine dikkat çekilerek, şunlar kaydedildi:   “Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca yol kesme ve gasp olayını gerçekleştiren örgüt mensuplarının yakalanması amacıyla yapılan çalışmalar sonucunda kimliği tespit edilen bir şüphelinin yakalanması amacıyla operasyon icra edilmiştir.

EVİNDE ARAMA YAPILDI

Adli makamlardan alınan arama kararına istinaden şüpheli S.B.’nin evinde yapılan aramada şüpheli yakalanarak, gözaltına alınmıştır. Gözaltına alınan şüpheli çıkarıldığı mahkemece “Bölücü terör örgütüne üye olmak” suçundan tutuklanarak, cezaevine konulmuştur. Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması ve terörle mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilecektir.”

Editör: TE Bilisim