Ülkemizde son zamanlarda sık sık deprem haberleri meydana gelirken son zamanlarda en çok deprem olan iller arasında Manisa'da yerini almıştı. İki gün önce yapılan duyuru ile Manisa'da 4,2 şiddetinde bir deprem meydana gelmişti.

Manisalılar tama depremler geçti derken yeniden sallandı. Manisa bugün saat 16.09 surlarında 4,9 şiddetinde deprem ile sallandı ve saat 17.12'de yine Manisa'da 4,9 şiddetinde bir deprem daha meydana geldi. AFAD, Polis ve Jandarma ekipleri maddi manevi zarar tespiti için bölgede geniş çaplı operasyonlarına devam ediyor.

CAN KAYBI YAŞANMADI

Manisa Valiliği ve AFAD'dan depreme ilişkin gelen açıklamalar incelendiğinde şu ana kadar can kaybının yaşanmadığı ve maddi, manevi her hangi bir kaybında olmadığı belirtilmektedir.

YERİN 5 KM ALTI

Yapılan açıklamaya göre deprem tam olarak Manisa iline bağlı Selendi ilçesinin yerin 5 kilometre aşağısında meydana geldi. Yaşanan bu deprem ile hak büyük korku içerisinde kendisini sokağa attı. Sosyal medya aracılığı ile yayımlanan fotoğraf ve paylaşımlara bakıldığında bazı evlerin depremden dolayı hasar aldığı belirtilmektedir.

12 İL SALLANDI

Manisa Selendi ilçesinde meydana gelen 4,9 şiddetinde ki deprem sadece Manisa'dan değil İzmir, Bursa, Aydın, Balıkesir, Uşak, Bilecik, Denizli, Çanakkale, Kütahya, Sakarya ve Ayonkarahisar illerinden de hissedildi. Pek çok kişi koku dolu anlar yaşadığı için evden çıkarak kendisin sokağa attı ve halk üçüncü bir deprem olacağı korkusu ile büyük panik yaşıyor.

TÜM DEPREM HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim