Fenerbahçe takımı taraftarı olan eşine hediye ettiği çakmağı iş yerinde çalışan arkadaşının elinde gören Serpil K, boşanmak için mahkemeye dava açtı ve çakmak olayını da delil olarak sundu.

Hayatlarını 7 yıl önce birleştirip, İzmir’de yaşamaya başlayan 34 yaşındaki mühendis A.K. ile aynı yaştaki emlak danışmanı eşi Serpil K.’nın arası çapkınlık nedeniyle bozuldu. İddiaya göre; akşamları eve geç gelen A.K. eşiyle sürekli tartışma yaşadı. Serpil K. iş arkadaşıyla aldattığından şüphelendiği kocasının, her gün boşanma isteğine, “tazminatsız boşanmam” yanıtı verdi.

5 LİRAYA VERİP SATIN ALDI 

Kocasının, her fırsatta tazminatı ödeyecek durumunun olmadığını öne sürerek teklifi reddetmesi üzerine umudunu kesen Serpil K.’nın imdadına 5 liraya satın alıp kocasına hediye ettiği çakmak yetişti.

GÖRÜNCE ŞÜPHELENDİ 

Serpil K. koyu Fenerbahçeli kocasına Sarı-Lacivert kulübün armalı çakmağını hediye etti. Serpil K. bir gün, kocasına hediye ettiği çakmağın aynısını iş arkadaşında görünce şüphelendi. Akşam kendisini işten alan kocasına, hediye ettiği çakmağı göstermesini söyleyen Serpil K. “Kaybettim” yanıtı alınca aldatıldığından emin oldu. Bu kez, kocasıyla daha önce tanıştırdığı iş arkadaşı Hülya S’yi sorguya çeken Serpil K. aldığı cevap karşısında şoke oldu.

"KOCANLA İLİŞKİ YAŞIYORUM"

Serpil K. 'Kocanla ilişki yaşıyorum' cevabı üzerine hemen boşanma davası açtı. Mahkeme çifti tek celsede boşarken öteki kadının itirafıyla kocası Serpil K.'ya 30 bin TL tazminat ödemeye mahkum oldu.
posta

Editör: TE Bilisim