Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü Ekiplerince İstanbul'da yapılan baskında lüks villada saunaya gizlenmiş kenevir buldular.


İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Sancaktepe’de geçtiğimiz salı günü 3 katlı lüks  bir villaya operasyon düzenledi. Operasyonda kurutulmuş halde satışa hazır 11 kilo 250 gram hint keneviri, saksılara ekili toplam 119 kilo 100 gram hint keneviri ile kenevir yetiştirmek için kullanılan elektrik, havalandırma ve aydınlatma düzenekleri ele geçirildi. Operasyon kapsamında evde bulunan şüpheli E.D. yakalanarak gözaltına alındı.

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyon polis kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Ekiplerin Sancaktepe’de bulunan villaya gitmeleriyle başlayan görüntülerde polis ekiplerinin arama yapması görüldü. Ekipler villada şüpheli E.D.’yi gözaltına alması kameralara yansıdı. Evde bulunan saunada ve tüm odalara saksılar içinde hint kenevirleri bulunması dikkat çekti. Polis ekiplerinin, evde aydınlatma ve havalandırma düzeneklerini bulması görüldü. Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri evde saksılarda duran hint kenevirlerini sökmeleriyle görüntüler son buldu.