Ülkemizde faaliyet göstermekte olan pek çok kamu kurumu memur ve personel alımı ilanlarında belirlemiş olduğu baraj KPSS puanı ile memur ve personel alımı gerçekleştirmektedir. Bilindiği üzere tüm kurumlar KPSS şartlı olarak memur alımı yapmıyor. Yani bazı kamu kurumları KPSS şartı olmadan da memur alımı gerçekleştirebilmektedir.

Peki hangi kamu kurumları KPSS şartı olmadan memur alımı yapıyor. KPSS şartı olmadan memur alımı yapan kurumlar tam liste olarak ziyaretçilerimiz ile paylaşıyoruz.

KPSS ŞARTSIZ ALIM YAPAN KURUMLAR

Cumhurbaşkanlığı
Başbakanlık
Başbakanlık Basın Müşavirliği
Bakan Yardımcılıkları
Savunma Sanayi Müsteşarlığı
Gelir İdaresi Başkanlığı
TBMM Memurlukları
Toplu Konut İdaresi
Özelleştirme İdaresi
AB Bakanlığı Başkanlıkları

NOT: Uzman yardımcısı alımlarında aranmakta olan KPSS şartı da geçtiğimiz günlerde çıkarılan yasa ile kaldırılmıştır.

Yukarıda belirtilmekte olan kamu kurumları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere memur ve kamu personeli alımlarında KPSS şartı aramadan ilanlar yayımlamaktadır.

ALIM İLANLARI

İlgili kamu kurumları memur ve personel alımlarını Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyurmaktadır. İşin Olsa ekibimize ulaşarak hangi kamu kurumlarının KPSS şartı olmadan memur alımı yaptığını öğrenmek isteyen değerli okuyucularımız için ilgili haber üretilmiştir. Sizlerde yukarıda ki kurumlarda farklı pozisyonlarda memur olarak görev yapmak istiyorsanız İşin Olsa sitemizi takip ederek yayımlanacak ilanları inceleyebilirsiniz.

TÜM MEMUR İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim