Geçtiğimiz ay Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan memur, personel alımı ilanı kamuoyuna Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile duyurulmuş ve Tapu Kadastro Genel Müdürlüğünün tekniker ile büro memuru kadroları için toplam bin 300 kişilik personel alımı yapacağı belirtilmişti.

İlanın yayımlanması ve ÖSYM tarafından duyurulması üzerine adaylar 20 Haziran 2017 - 29 Haziran 2017 tarihleri arasında Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi internet sitesinde yer almakta olan Aday İşlemleri Sistemi aracılığı ile tercihlerini gerçekleştirmişti. 3 haftalık bir sürenin geçmesi üzerine sonunda tercihlerin açıklandığı duyuruldu.

SONUÇLAR AÇIKLANDI

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü KPSS 2017/6 bin 300 memur alımı sonuçlarının açıklandığı ÖSYM tarafından yapılan duyuru sonucunda kamuoyuna duyuruldu. Peki adaylar nasıl sonuçlara bakabilecek.

https://sonuc.osym.gov.tr

Yukarıda verilmiş olan ÖSYM'nin resmi sonuç sayfasını takip edecek olan adaylar kendi T.C. kimlik numaraları ve ÖSYM şifreleri aracılığı ile sonuç sayfasından KPSS 2017/6 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü bin 300 sözleşmeli personel sonuçlarını sorgulayabilir.

KAZANAN ADAYLAR!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü büro memuru ile tekniker alımına yerleşen adayların en kısa süre içerisinde Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ile iletişim kurması gerekmektedir.

TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ