Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından her sene ülkemizde merkezi yerleştirme atamaları gerçekleştirilmektedir. Bu atamalara adaylar Kamu Personeli Seçme Sınavından aldıkları puanlar ile başvuru yapmakta ve ilgili kadrolara müracaatlarını gerçekleştirmektedir.

ÖSYM tarafından yapılan KPSS 2017/1 merkezi yerleştirme memur ataması sona erdi ve oldukça çok az atama yapıldı. Aradan aylar geçti ve adaylar şimdi 2017 yılının ikinci merkezi yerleştirme atamasının ne zaman yapılacağını öğrenmek istiyor. Peki KPSS 2017/2 merkezi atama ne zaman yapılacak, tarih belli mi?

KPSS 2017/2 ATAMASI

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından KPSS puanları ile 2017 yılınında 2. yarında ikinci merkezi yerleştirme ataması yapılacak. Peki KPSS 2017/2 ne zaman yapılacak? Buna göre adaylar 14 Kasım 2017 - 23 Kasım 2017 tarihleri arasında başvurularını yapacaktır.

İlgili tarihlerde adayların Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi internet sitesinde yer almakta olan aday işlemleri sistemine girmesi ve KPSS 2017/2 merkezi yerleştirme ataması bölümünden ilgili kadrolar için atamalarını gerçekleştirmesi gerekiyor.

KAÇ KİŞİLİK ATAMA YAPILACAK

KPSS 2017/2 merkezi yerleştirme memur ataması tarihi duyuruldu. Peki kaç kişilik atama yapılacak. Buna göre sayı konusunda henüz rakamlar net değil fakat ortalama 3 bin kişilik memur ataması yapılabilir. Duyuru geldikçe sizleri bilgilendireceğiz.

TÜM İLANLARI BURADAN TAKİP EDİNİZ

Editör: TE Bilisim