Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından her sene Kamu Personeli Seçme Sınavı yapılmakta ve bu sınavdan alınan puanlar ile merkezi yerleştirme atamaları gerçekleştirilmektedir. İlgili merkezi yerleştirme atamaları ÖSYM'nin resmi internet sitesi olan aday işlemleri sistemi (AİS) aracılığı ile gerçekleştirilmektedir.

ÖSYM AİS tarafından 2017 yılının son merkezi yerleştirme ataması olan KPSS 2017/2 tercihlerinde başvurular bugün bitiyor. Buna göre adayların hızlı bir şekilde tercihlerini gerçekleştirmesi gerekmektedir. Aksi takdirde başvuruları geçersiz sayılacaktır.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi internet sitesi aracılığı ile KPSS 2017/2 merkezi yerleştirme ataması tercihleri bugün 24 Kasım 2017 saat: 23.59'da sona eriyor. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak.

https://ais.osym.gov.tr

Yukarıda Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Aday İşlemleri Sisteminin resmi internet sitesi verilmiştir. Adayların bu linke girerek KPSS 2017/2 merkezi yerleştirme atamasına tıklaması ve ilgili kamu kurumları için farklı pozisyonlara müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

ÖDEME YAPMAYI UNUTMAYIN

ÖSYM AİS aracılığı ile merkezi yerleştirme ataması KPSS 2017/2 atamaları 24 Kasım 2017 saat: 23.59'da sona erecektir. Adaylar bu tarihe kadar niteliklerine uygun pozisyonlar için başvurularını yapması gerekmekte ve başvurulardan sonra ÖSYM'nin anlaşmalı bankaların online işlemleri, atm'leri ya da ÖSYM'nin resmi internet sitesinden kredi kartları ile 15 TL'lik onay ücretini ödemesi gerekmektedir.

TÜM ATAMA İLANLARINI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim