Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi aracılığı ile bilindiği üzere her sene Kamu Personeli Seçme Sınavından elde edilmiş olan puanlar ile merkezi atamalar gerçekleştirilmektedir. Bu atamalar ile adaylar KPSS puanları ile kamu kurumlarına yerleşmeye çalışmaktadır.

2017 yılının ilk merkezi ataması olan KPSS 2017/1 merkezi yerleştirme atamasında lise, ön lisans ve isans olmak üzere üç mezuniyetten toplam 2 bin 780 kişilik memur ataması yapılacağı belirtilmişti. Adaylar tercihlerini 3 Temmuz 2017 saat: 23.59'a kadar yaptı. Şimdi çok sayıda aday sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediyor.

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi internet sitesinde yer almakta olan Aday İşlemleri Sistemi aracılığı ile binlerce aday Kamu Personeli Seçme Sınavı puanları ile KPSS 2017/1 merkezi atama tercihlerini 3 Temmuz 2017 saat: 23.59'a kadar gerçekleştirdi. Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak.

KPSS 2017/1 merkezi atama tercihleri üzerinden 12 gün geçti ancak halen ÖSYM'den konu hakkında açıklama yapılmadığı gibi tercih sonuçları da açıklanmadı. Geçtiğimiz senelerdeki merkezi atamalar incelendiğinde osnuçlarn 14 Temmuz 2017 tarihine kadar kesin olarak açıklanacağı bekleniyordu fakat 12 gün geçmesine rağmen hala ÖSYM'den konu hakkında açıklama yok. Tercih sonuçları da bir türlü açıklanmadı. ÖSYM tarafından yapılacak olan tarih açıklaması ya da sonuçların açıklandı duyurusunun gelmesi ile sizlere anlık olarak İşin Olsa tarafından bilgi verilecektir.

TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim