Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi aracılığı ile 21 Haziran tarihinde KPSS 2017/1 merkezi yerleştirme atamaları başlayacak. Atamalar 3 Temmuz'a kadar devam edecek ve adaylar bu tarihler arasında uygun pozisyonlar için müracaatlarını gerçekleştirebilecektir.

KPSS 2017/1 merkezi yerleştirme ataması ile 961 kişilik memur alımı yapılıyor. Buna göre yayımlanmış ola tercih robotu ilan 961 kişilik önlisans mezunu memur alımı kadroları duyuruldu. Peki hangi kadrolar için alım yapılıyor ve adaylar nasıl müracaat edebilecek.

KADROLAR AÇIKLANDI

Devlet Personel Başkanlığı ve E-devlet üzerinden adayların uygun nitelikleri için başvuru yapabileceği kadroları öğrenebilmesi için tercih robotları dün kamuoyuna duyuruldu. Yayımlanmış olan tercih robotları incelendiğinde tüm kadroların ilan edilmiş olduğu görülmektedir. Önlisans mezunu toplam 961 kişilik memur alımı yapılıyor. Peki hangi kadrolar için alım yapılıyor, hangi pozisyonlara müracaat edilecek.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

KPSS 2017/1 merkezi yerleştirme ataması ile toplam 961 kişilik memur alımı yapılıyor. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak. Buna göre memur, zabıta memuru, itfaiye eri, sekreter, bilgisayar işletmeni, şoför, veri hazırlama ve kontrol işletmeni, tekniker, programcı, sağlık teknikeri, aşçı, satın alma memuru, iş makinesi sürücüsü, arff memuru vb. gibi kadrolar için KPSS 2017/1 merkezi yerleştirme ataması ile toplam 961 kişilik memur ataması yapılacaktır. Adaylar müracaatlarını ÖSYM'nin aday işlemleri sistemi aracılığı ile 21 Haziran 2017 tarihinden itibaren gerçekleştirebilecektir.

ÖNLİSANS KADROLARI İÇİN TIKLAYINIZ
ORTAÖĞRETİM KADROLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim