Gürcistan uyruklu Zhaneta Vashakidze ile sevgili olan Remzi Gelenler (25)ayrılmak isteyen sevgilisinin kızının erkak arkadaşı tarafından boğularak öldürüldü.cesedi Arnavutköyde bir tarlaya gömen zanlılar  kaçmak üzereyken polis ekiplerince kıskıvrak yakalandılar. Remzi gelenler,Muhammed D. tarafından köpek tasmasıyla boğularak öldürülmüştü.

Evli olan Remzi Gelenler (25), Gürcistanlı Zhaneta Vashakidze ile sevgili oldu. Gürcü Vashakidze, bir yıl süren birlikteliği sonlandırmak istedi. Ayrılmak istemeyen Remzi Gelenler, barışmak amacıyla sevgilisinin Beyoğlu Katip Çelebi Mahallesi'ndeki evine gitti. Vashakidze, Remzi Gelenler'in barışma teklifini reddedince tartışma çıktı.

KÖPEK TASMASIYLA ÖLDÜRÜP GÖMDÜLER


Tartışma şiddetlenince Vashakidze'nin o an evde bulunan kızı T. Vashakidze ve onun sevgilisi Muhammed D. de müdahale etti. İddiaya göre çıkan kavgada Muhammed D., Remzi Gelenler'i köpek tasmasıyla boğarak öldürdü. Zhaneta Vashakidze, cesetten kurtulmak için yeni sevgilisi Hakan Y.'yi aradı. Arkadaşıyla eve gelen Hakan Y. ve Muhammed D., öldürülen Gelenler'in cesedini dikkat çekmemesi için sarhoş süsü verilerek omuzlara alıp arabaya götürdü. Daha sonra cesedi Arnavutköyde bir tarlaya gömen zanlılar şehir dışına çıkmak için hazırlık yapmaya başladılar.

Zanlıların kaçma planı içlerinden birinin polise itirafta bulunmasıyla bozuldu. İtiraf üzerine Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olay yerine giderek incelemelerde bulundu. Zaneta Vashakidze ve cinayet zanlısı Muhammed D.'nin sevgilisi olan kızı T. Vashakideze gözaltına alındı. Muhammed D. ve Hakan Y. de şehir dışına çıkmak üzereyken yakalandılar. Sorgularında cesedi Arnavutköy'deki boş bir tarlaya gömdüklerini itiraf eden şüpheliler, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak:HABERTURK

Editör: TE Bilisim