Trafik canavarı yine yollarda.Kocaeli’nin İzmit ilçesindeki kazada bir araç kullanılmaz hale gelirken çevrede bulunan bazı vatandaşların yardımı ile araç kenara alındı,kazada 6 kişi yaralandı.

TRAFİK CANAVARI YOLLARDA

Kaza, TEM otoyolu İzmit Alikahya mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, TEM otoyolu İstanbul istikametinde 34 DVK 4608 plakalı Otomobil, lastiği patlayınca yolun en sağ şeridine geçti. Bu esnada aynı şeritte gitmekte olan Servet Toprak idaresindeki 06 HN 876 plakalı otomobil, aniden önüne çıkan otomobile arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle araçlarda büyük çapta hasar meydana gelirken, 06 HN 876 plakalı araçtaki yolcular içeride sıkıştı. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale ise o esnada kazayı fark ederek duran bir doktor tarafından yapıldı. Araçta bulunan yaralılar, itfaiye ekiplerince sıkıştıkları yerden çıkartılarak ambulansa alındı. Kazada yaralanan Nilüfer, Beratcan ve Fırat Toprak ambulansla Derince eğitim Araştırma Hastanesi’ne, sürücü Servet Toprak ile Halime Avcı ve HASAN Basri Avcı ise Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kazaya karışan araçlar çevredeki vatandaşların itmeleri sonucu emniyet şeridine çekildi.

Kaza nedeniyle TEM otoyolunun İstanbul istikameti yaklaşık 1 saat trafiğe kapandı. Araçların vatandaşların yardımı ile yoldan kaldırılmasının ardından trafik bir müddet kontrollü olarak verildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Milliyet

Editör: TE Bilisim