Geçtiğimiz günlerde resmi gazetede yeni iki ilçenin kurulduğu duyurulmuştu. Bu ilçeler için bilindiği üzere çok sayıda personel alımı için kurumlara kadrolar ihdas edilmişti. Kadro ihdas edilen kurumlardan bir tanesi Sağlık Bakanlığı idi.

Çıkarılan OHAL kapsamındaki Kanun Hükmünde Kararnamelere bakıldığında Sağlık Bakanlığına toplam 62 kişilik kadronun ihdas edildiği görülmektedir. Peki Sağlık Bakanlığı hangi kadrolar için kamu personeli alımı yapacak ve alım yapılacak pozisyonlara ilişkin detaylar nedir.

ALIMA İLİŞKİN POZİSYONLAR

Kanun Hükmünde Kararnameler ile geçtiğimiz gün resmi gazete ilan edildi ve Sağlık Bakanlığına toplam 62 kişilik kadronun ayrıldığı görüldü. Peki Sağlık Bakanlığı hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak.

İlçe Sağlık Müdürü - 2 Personel
Tabip - 6 Personel
Hemşire - 10 Personel
Ebe - 10 Personel
Sağlık Memuru - 4 Personel
Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni - 4 Personel
Bilgisayar İşletmeni - 22 Personel
Şoför - 2 Personel
Hizmetli - 2 Personel
Toplam Alınacak Personel Sayısı: 62

İLAN ve DETAYLAR

Yukarıda Sağlık Bakanlığının hangi kadrolar için personel alımı yapılacağı belirtilmiştir. Yine hangi kadrolar için kaç kişilik personel alımı yapılacağı da yazılmıştır. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak. Buna göre alıma ilişkin henüz detaylar paylaşılmadı. OHAL kapsamında çıkarılan Kanun Hükmünde Kararnameler ile Sağlık Bakanlığına toplam 62 kişilik kadro ihdas edildi ancak alım ne zaman yapılacak henüz bilinmiyor.

TÜM HABERLERİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim