Hatay'da bir bankada görevli 2 kişi yaralanmış olmalarına rağmen, içi para dolu nakil aracını bırakmadı.Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde meydana gelen kazada,yağışlı havanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden banka aracının şoförü arabanın takla açmasına neden oldu.

YAĞIŞLI HAVA KAZAYA NEDEN OLDU


Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde havanın yağışlı olması nedeniyle kaygan yolda virajı alamayan bankaya ait para nakil aracı, takla attı.Kaza, öğle saatlerinde İskenderun Teknik Üniversitesi MYO yakınlarında meydana geldi.Arsuz İlçesi'nden Belen İlçesi'ndeki ATM'lere para taşıyan Mustafa Önalan yönetimindeki bankaya ait para nakil aracı, yağışlı havanın etkisiyle yoldan çıkarak takla attı.Kazada, araç sürücüsü Önalan, banka görevlileri Mehmet Sait Çağlayan ve güvenlik görevlisi Ayhan Böncüoğlu yaralandı.

İhbar üzere olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri Önalan'ı ambulansa taşıyarak hastaneye götürdü.Hafif yaralanan Çağlayan ve Böncüoğlu ise, araçta yüklü miktarda para olduğu için ambulansa binip gitmek istemedi.

Sağlık görevlileri ve polisin ısrarları da iki yaralıyı ikna etmedi. Bankanın İskenderun şube müdürünün kazadan kısa süre sonra olay yerine gelmesiyle ikna olan yaralılar, ambulansla hastaneye götürüldü.

Polis, paraların başka bir araca yüklenmesi sırasında kaza yerinde geniş güvenlik önlemi aldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.milliyet

Editör: TE Bilisim