Geçtiğimiz Çarşamba gününden beri Almanya'da kayıp olan ve Essen polisinin her yerde aradığı Aylin, Almanya'nın Köln kentindeki akrabalarının yanında olduğu ortaya çıktı.

Almanya'nın Essen kentinde Çarşamba günü ortadan kaybolan ve günlerdir haber alınamayan Aylin Hamm bulundu. 15 yaşındaki genç kızın Köln kentinde yaşayan akrabalarının yanında olduğu Pazar akşamı ortaya çıktı. 

Doktor muayenesinden geçirilen genç kızın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis genç kızın henüz ifadesini almazken, kayıpla ilgili kimse hakkında soruşturma da açılmayacak. Genç kızın beş gün boyunca neden ortaya çıkmadığı, akrabalarının Aylin'in annesini neden haber vermediği ile ilgili sorular ise hala cevapsız. 


Essen kentinde yaşayan Aylin, Çarşamba günü okuldan geldikten sonra köpeğini gezdirmiş daha sonra da ortadan kaybolmuştu. Annesi işten eve gelince evlerinin bodrumunda yüzü maskeli bir kişiyi görmüştü. Büyük ihtimalle kadın olduğu sanılan kişi, Aylin'lerin komşusunu bıçakla elinden yaralayıp izini kaybettirmişti. 

 

Polis, evin bodrumuna giren kişi ile Aylin'in kaybolması arasında bağlantı olup olmadığını da araştırıyordu. Aylin'i bulmak için Essen polisi beş gün boyunca seferber olmuştu. Kentte ve çevresindeki ormanlık alanda helikopter, gece çekim yapabilen kameralar ve köpeklerle genç kızı arayan polis, bir sonuç elde edememişti.