Bu sene Karayolları Genel Müdürlüğü KGM'nin 640 kişilik memur alımı yapması bekleniyordu ve İşin Olsa ekibi olarak bizlerde ilgili konuyu sık sık gündeme getirdik. Buna göre haberlerin gündemde kalması ile birlikte Karayolları Genel Müdürlüğü KGM açık olan pozisyonları için 180 memur alımı ilanı yayımladı.

Buna göre Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü KGM 180 memur alımı başvuruları kabul edildi ve adaylar şimdi sonuçların açıklanmasını bekliyor. Peki KGM 180 memur alımı tercih sonuçları ne zaman açıklanacak, sonuçların açıklanacağı tarih belirlendi mi?

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Karayolları Genel Müdürlüğü KGM'nin 180 kişilik memur alımı lisans ile ön lisans mezuniyet grubu üzerinden yapıldı ve adaylar Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS puanları ile başvurmuş olup en yüksek KPSS puanı alan adaydan en düşüğe sıralama yapılarak kontenjana göre alımların yapılaması bekleniyor.

Peki Karayolları Genel Müdürlüğü KGM 180 memur alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? Buna göre tarih hakkında henüz bir bilgi yok ancak önümüzdeki hafta içine kadar sonuçların kamuoyuna duyurulması bekleniyor. Alım ilanı oldukça az kişilik olduğu için sonuçların açıklanmasının da buna göre kolay olacağı düşünülmektedir.

Editör: TE Bilisim