Karayolları Genel Müdürlüğünde taşeron işçi statüsünde çalışmakta iken Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığının yaptığı düzenleme sonrası şartları uyan adayların yaptıkları başvuru sonucunda sınava alındılar. Bilindiği gibi Karayolları Genel Müdürlüğü 696 taşeron işçinin sınavı 14 Mart tarihi itibarı ile başladı ve 18 Mart pazar günün tamamlanmıştı. Sınava girmeye hak kazanan adaylar yapılan sınavda ter dökerek kadroya geçiş için sonuçların açıklanmasını beklemekteydi. Diğer yandan askerde bulunan ve sınava katılamayan adayların askerliklerini tamamlamalarının ardından başvuru yapılabileceği açıklanmıştı.

KGM KADRO MÜLAKAT SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

KGM bünyesinde çalışan işçilerin sürekli işçi statüsüne geçişi için 696 sayılı KHK hükümleri uyarınca yapılan sınavın ardından bugün Kara Yolları Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinden sonuçlar duyuruldu. 23 İşçinin yeni açıklanan sonuçlarda kadroya geçişi için şartları taşımadıkları anlaşıldığı belirtildi. Yapılan duyuruda kadro hakkından yararlanmak için KHK ile tebliğlerdeki şartları taşımaya devam etmeleri gerektiği açıklandı. 18 bölge müdürlüğünde Atölye Müdürlüğü İkmal müdürlüğü ve KÖSO'da görev yapan işçilerin

KAZANAMAYAN ADAYLAR İÇİN İTİRAZ;

Sınav sonuçlarında kazanamayan yada sonuçlara itiraz etmek isteyen adaylar  20 ile 21 Mart tarihleri arasında itiraz işlemlerini yapabilecekleri açıklandı. İtirazlar adayların başvuru yaptıkları bölge müdürlüklerine yapılabilecek.

KGM mülakat sonuçları için tıklayın

Editör: TE Bilisim